Tule mukaan

Operaatio Ruokakassi ry:n joulukeräykseen voi osallistua 20. joulukuuta 2022 asti. Lahjoituksilla hankitaan Varsinais-Suomen vähävaraisille mm. jouluruokaa, sekä lapsille ja nuorille joululahjoja. Lahjoitukset jaetaan vähävaraisten joulujuhlassa Logomossa 23. joulukuuta sekä Operaatio Jouluaamu -tempaukseen valituille perheille joulukuun aikana.

Tähän mennessä kerätyt lahjat

Tavoite

%

Tavoitteesta saavutettu

Miten voit auttaa?

1. Osallistu joululahjakeräykseen

Tuo joulumieltä perheille osallistumalla keräykseen jossakin kahdesta keräyspisteestämme. Keräyspisteestä löytyy joulukuusi, johon on kerätty lasten joululahjatoiveita. Käy ottamassa kuusesta haluamasi toive, hanki lahja, palauta se keräyspisteeseen. Kaunis kiitos – olet näin toteuttanut vähävaraisen lapsen lahjatoiveen!

Keräyspisteet:

Kauppakeskus Mylly (Lahjojen palautus Myllyntorin infoon)

Tokmanni Länsikeskus (Lahjojen palautus Tokmanni Länsikeskuksen kassalle)

2. Tue rahalahjoituksella

MobilePay: 71887 viite Joulukeräys tai

Tilisiirto: FI3653190420118981 Viitenumero: 12399

Verkkomaksu: tästä linkistä

Pienikin apu on erityisesti joulun alla tarpeen ja kaikki rahalahjoitukset kohdistetaan ruoka-apumme perustoiminnan tukemiseen vähävaraisten hyväksi.

Rahankeräyslupa RA/2022/553 voimassa 01.04.2022 – toistaiseksi koko Suomessa. Poliisihallitus 01.04.2022.

Joulujuhla vähävaraisille

Turun Logomossa

Perinteinen vähävaraisten joulujuhla järjestetään 25. kerran. Logomo-saliin katetaan 23. joulukuuta jouluateria 1000:lle ruokailijalle.

Ohjelma

Joulupöydän antimien lisäksi luvassa on musiikkia, esityksiä sekä lopuksi vielä ruokakassien jako. Lisäksi jokainen lapsi ja jokainen nuori saa joululahjan!

Mukana mahdollistamassa

Juhlaa ovat mahdollistamassa yli 200 vapaaehtoista, useat lahjoittajayritykset ja jokainen lapselle lahjan keräyspisteeseen toimittanut henkilö.

Joulukalenteri – Operaatio Jouluaamu

24 perhettä

Operaatio Ruokakassi ry järjestää toista kertaa joulukalenteritempauksen Varsinais-Suomen vähävaraisten hyväksi. Tempaus kulkee nimellä Operaatio Jouluaamu, ja mukaan on valittu 24 perhettä.

Mitä joulukalenteri tarjoaa perheille?

Tuemme vähävaraisten perheiden joulua antamalla lahjaksi mm. jouluruokaa, hygieniatuotteita, vaatteita ja leluja.

Kohderyhmä

 Operaatio Ruokakassin ruoka-aputyön piirissä on suuri määrä syrjäytyneitä ja palveluiden ulkopuolelle ajautuneita varsinaissuomalaisia perheitä ja henkilöitä. He ovat joulukalenteritempauksemme kohderyhmä. Operaatio Ruokakassin työn kautta meillä on ainutlaatuinen kosketus tähän ryhmään, jota on muuten vaikea tavoittaa.

Kaksi keräyspistettä ja yhteistyökumppanit

kauppakeskus mylly

Joulukuusi sijaitsee Myllyn torilla. Tarkemmat ohjeet paikan päällä.

Tokmanni länsikeskus

Joulukuusi sijaitsee Länsikeskuksen Tokmannin aulassa. Tarkemmat ohjeet paikan päällä.