Lahjoita

MobilePay-sovellus on uusin tapa tulla Operaatio Ruokakassin työn tukijaksi ja lahjoittajaksi. Kaikki keräysvarat tilitetään lyhentämättöminä ruoka-aputyöhömme.

Operaatio Ruokakassin MobilePay-numero on 71887. Tule mukaan työhömme ja auta meitä auttamaan!

Tule mukaan Operaatio Ruokakassi ry:n tekemään diakoniatyöhön antamalla lahjasi keräystilillemme:

Tilinumero: FI36 5319 0420 1189 81
Viitenumero: 12399

Rahankeräyslupa RA/2019/1053 voimassa 1.1.2020 – 31.12.2021 koko Suomessa paitsi Ahvenanmaalla. Poliisihallitus 26.11.2019. Rahankeräysluvan kokonaisuudessaan löydät tästä linkistä.

Kiitos lahjastasi!

OPERAATIO RUOKAKASSI RY on 1.3.2008 perustettu turkulainen pääosin vapaaehtoisvoimin toimiva avustusjärjestö. Päivittäin sadat Turun ja lähikuntien alueilla asuvat ihmiset saavat apua tekemämme diakonisen auttamistyön kautta.

Operaatio Ruokakassin työllä on merkittävää ja pitkäaikaista yhteiskunnallista vaikutusta kaikkein heikompiosaisten ihmisten tilanteen parantamisessa ja ongelmien ennaltaehkäisemisessä. Yhdistyksellä on ainutlaatuinen kosketus ryhmään, joka muuten on vaikea tavoittaa.

Haasteemme on tehdä näkyväksi ruokahävikin parissa tehtävän työn ekologinen, taloudellinen ja sosiaalinen arvo.

Kun kurjuus lisääntyy, työttömien jonot pitenevät ja yhä useampi perhe putoaa köyhyysrajalle, meillä on ennennäkemättömän huikea mahdollisuus osoittaa laupeutta. Operaatio Ruokakassi on olemassa tätä laupeudentyötä varten. Olethan mukana auttamassa meitä auttamaan vähävaraisia perheellisiä, opiskelijoita, eläkeläisiä ja työttömiä jatkossakin!