Palveluohjausta ja keskusteluapua

Ruokajakoihin osallistuu yhä enemmän ihmisiä ja apua saatetaan tarvita myös muissa arjen haasteissa. Silloin ruokakassin lisäksi matalan kynnyksen apu on useasti tarpeen.

Joskus oma elämäntilanne saattaa aiheuttaa stressiä ja huolta jaksamisesta. Voimia virastokäynteihin, erilaisten tukimuotojen etsimiseen tai talouden ylläpitämiseen ei välttämättä löydy. Operaatio Ruokakassi ry:ssä toimiva ohjaaja selvittää ja kartoittaa apua tarvitsevan elämäntilannetta ja tukimahdollisuuksia sekä auttaa esimerkiksi lomakkeiden täyttämisessä, viranomaiskäynneissä ja ohjaamisessa oikeanlaisen avun piiriin sekä mahdollistaa kiireettömän kohtaamisen tapaamisissa.

Ohjaaja on tavattavissa Operaatio Ruokakassin toimistolla, ruokajakojen yhteydessä tai erikseen sovituissa paikoissa, kuten esimerkiksi kahviloissa. Ohjaajaan voi myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Ohjaajan kanssa voidaan kartoittaa elämäntilannetta tarkemmin ja etsiä ratkaisuja arjen tuomiin haasteisiin ja murheisiin.

Tarvitsisitko sinä apua? Tai tiedätkö jonkun, joka kaipaisi apua arjen haasteissa? Ota yhteyttä ohjaajaamme Milka Leivoseen, niin sovitaan tapaaminen haluamallasi tavalla. Milkan puh. 045 150 2251 ja sähköposti: milka.leivonen@operaatioruokakassi.fi.